Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Piscina 1100 cmm x 380 cm
12400 €
Brand
Monaco
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Piscina MONACO este cea mai mare piscina a firmei noastre avand dimensiunile 1100 cm x 380 cm x 150 cm. Designul piscinei imbina liniile drepte cu cele semicirculare din zona scarilor. Acestea sunt in numar de trei, avand diferite inaltimi si suprafete cu rol atat functional cat si estetic (oferind personalitate produsului).

Piscinele FIBREX sunt confectionate din rasini poliesterice speciale armate cu fibra de sticla. Interiorul piscinei este acoperit cu gelcoat, un smalt poliesteric deosebit de rezistent la intemperii, variatii de temperatura, radiatii UV, rezistent la uzura, socuri mecanice. Piscinele le executam cu pereti in constructie normala sau izolati termic cu o structura tip fagure din polipropilena. Prin aceasta se diminueaza semnificativ pierderile de caldura din apa, in cursul noptii dar si in cursul zilelor mai reci, prelungindu-se astfel durata de folosire a piscinei.

Impreuna cu aceasta piscina sunt livrate toate accesoriile necesare instalarii si punerii in functiune, dupa cum urmeaza:

- filtru cu nisip de quartz, capacitate de 9000 l/h;
- pompa pentru recirculare si filtare;
- skimmer – 5000 l/h; 296 x 228 mm;
- sifon pardoseala;
- 3 diuze admisie sistem MULTIFLOW O 50;
- proiector subacvatic 300 W/12 V;
- aspirator manual cu furtun flexibil si tija telescopica;
- minciog cu plasa pentru frunze;
- trusa pentru testare Cl si pH;
- set substante pentru curatirea si limpezirea apei;
- setul complet de fitinguri, robineti si furtune;
- tablou electric.
Din Gura in Gura
Alte Produse